Facebook YouTube

Ochrana osobních údajů

Ochrana vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro nás důležitou záležitostí, kterou při našich obchodních procesech bereme na zřetel. Osobní údaje zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb. a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (GDPR), ve znění pozdějších předpisů. Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Správce

Jsme společnost Excellent Plzeň s.r.o., IČO 27972488 se sídlem Sněženková 986/8, 326 00 Plzeň, zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 19450, která provozuje webové stránky explzen.cz, excellentnizena.cz, exclentnizena.cz Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu.

Jako osobní údaje zpracováváme

Bezpečnost

Excellent Plzeň s.r.o. přijímá technická a organizační bezpečnostní opatření, aby chránil u nás vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. Naše bezpečnostní opatření se s vývojem technologií neustále zlepšují.

Právo na informace

Na požádání vám Excelent Plzeň s.r.o.podle možnosti obratem a písemně oznámí, zda a jaké osobní údaje má o vás zaznamenané. Pokud by navzdory našim snahám o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravíme. Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, můžete je směřovat na gdpr@explzen.cz, kde vám jsme k dispozici nejen v případě žádosti o informace, ale i v případě podnětů nebo stížností.

Zpracování osobních údajů

Možnost odhlášení

Chceme vaše údaje použít k tomu, abychom vás mohli informovat o našich produktech a službách, případně zjistit váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit  pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na tel. čísle +420 732 858 631 nebo na e-mail: gdpr@explzen.cz.

 
      

 

 SOCIÁLNÍ SÍTĚ 

Abyste měli přehled o tom, co se u nás děje, můžete si nás najít na sociálních sítích.

Facebook          YouTube

 

RYCHLÝ KONTAKT
zena@explzen.cz

732 858 631
 

Ochrana osobních údajů

       © Excellent Plzeň s.r.o.

 webmaster